Spil med på begynderdag mandag aften

 

Velkommen til Ledreborg Palace Golf Club som prøvemedlem

Vores Begynderteam ønsker dig tillykke med din snarlige gennemførelse af træningsforløbet hos vores dygtige PGA - Head Pro Michael Brink.

Det er snart tid til spil på Par 3 banen - og vi er en del, der står klar til at hjælpe dig og give dig en god oplevelse i dit videre forløb, så du også får styr på spillet.

 

Hvornår starter det praktiske spil?

Det praktiske spil på banen starter den første mandag efter du har haft dine 2 første lektioner hos Michael – med mindre mandagen er en helligdag, så kan der være undtagelser.

 

Hvordan er det praktiske spilforløb på banerne?

Efter endt træningsforløb hos Michael har du et handicap på 54. Det handicap skal gerne blive bedre, og det skal du først opnå på par 3 banen, inden du kan begive dig ud på den store 18-hulsbane (stor bane).

Når du forbedrer dit HCP (handicap) er det udtryk for, at du er blevet en bedre golfspiller.

HCP-systemet er et system, som giver flere spillere med forskellige niveauer en mulighed for at spille sammen.

 

Par 3 banen

Du skal gå minimum 3 runder på par 3 banen, hvor du skal have 18 point i en runde. Det gælder både seniorer og juniorer.

I mindst en af golfrunderne, hvor du scorer 18 point eller flere, skal du gå sammen med et medlem af begynderteamet.

Du er selvfølgelig velkommen til at spille par 3 banen hver eneste dag, hvis du har tid og lyst i prøvemedlemsperioden. Det er træningen og øvelsen, der udvikler dig.

 

Den store bane

Efter du har opnået dette resultat skal du spille den store 18 hullers bane med begynderteamet. Begynderteamet vil hjælpe dig med at videreudvikle dig som golfspiller. Så du lærer at spille selvstændigt på banen.

Det drejer sig om at lære og forstå moral og etik på golfbanen. Vi vil vise dig rundt en eller flere gange, alt efter behov inden vi kan slippe dig fri på egen hånd.

Bemærk at man som prøvemedlem ikke får ret til at spille 18 hullers banen selv. Dette kan kun lade sig gøre sammen med et medlem fra begynderteamet.

 

Hvornår må jeg selv spille på den store bane?

Det må du når du melder dig ind i klubben, efter endt prøvemedlemskabsforløb.

Når du melder dig ind efterfølgende, modtager du dit nye DGU kort.

Vi vil dog lave begyndermatcher på den store bane en gang om måneden. Dette vil foregå om søndagen.

 

Hvornår spiller vi?

Begynderspil foregår mandage kl. 18.00 – Sæsonen starter ca. medio marts

Vi mødes altid ved Driving Range (træningsbanen) – og går samlet derfra. Nogle går til par 3 banen andre spiller på den store bane.

Der vil være nogle, der hurtigt fanger spillet og andre, hvor det tager lidt længere tid, så du kan ikke forvente, at du kommer til at følges med alle dem, som du er startet sammen med.

 

Hvordan tilmelder jeg mig til begynderspil på mandage?

Du tilmelder dig på mail til keld@ronde.biz senest fredag kl. 12.00, så Keld har mulighed for at kalde de frivillige hjælpere fra begynderteamet ind.

Det kan godt være, du føler, at det er lige i overkanten at træne / spille hver mandag, så er det helt OK, at du ikke melder dig til.

Det skal være sjovt at komme og ikke en sur pligt.

 

Kan jeg træne/spille mere, hvis jeg gerne vil hurtigere igennem forløbet?

En del af begynderteamet vil gerne hjælpe dig med at komme hurtigere igennem forløbet. Det skal aftales med den enkelte fra begynderteamet.

Du sender en mail til Keld@ronde.biz med forslag til spilletider, så vil Keld sørge for at koordinere med de øvrige fra begynderudvalget.

Vi anbefaler, at du kontakter vores Pro Michael for at booke ekstra undervisning, så du lærer at svinge golfkøllen rigtigt og får det bedste udgangspunkt for at komme godt i gang med spillet.

 

Regelaften/Terrænundervisning

Vi gennemfører en regelaften i klubhuset, som er obligatorisk for begyndere. Du vil møde repræsentanterne fra handicap- og regeludvalget – og det giver rigtig god mening at høre om regler og etikette, når du har været ud på banen, så er der mange ting, der falder på plads i forhold til gennemgangen på nettet, hvor du ikke har prøvet golfspillet endnu.

 

Hvordan skal jeg klæde mig på, når jeg skal på golfbanen?

På Ledreborg er cowboybukser og T-shirts uden krave ikke tilladt – og herrerne skal have ærmer på deres poloer. Pigerne må gerne bære polo uden ærmer – når bare der er krave på poloen.

Du bør have praktisk tøj på, der passer til vejret. Er du i tvivl – kan du få råd og vejledning om tøj og sko i shoppen.

 

Hvad sker der, når mit prøvemedlemsskab udløber?

 

 velkomst begyndere

 

 

  

Hvem hjælper dig med at komme rundt på banerne?

Keld Rønde                    2073 0639   keld@ronde.biz       Thorkild Præstegaard 5327 4735

Freddy Harlev                2156 1926                            Kurt Nielsen              4041 8658

Lene Junge                    6170 3964                            Morten Junge            4040 8060

Anne Goldbach               5136 5118                            Michael Nielsen         2463 8452

Irene Brøndum Kjær       2120 6351                              John Gudbrandsen    4091 6101

 

Og så glæder vi os bare til at se dig

Vi glæder os rigtig meget til at byde dig velkommen på træningsbanen hver mandag – hvad enten du skal spille par 3 banen eller den store bane. Husk det er kl. 18.00, hvor vi mødes på træningsbanen.

På gensyn.

Med venlig hilsen

Begynderteamet på Ledreborg